“A jövő formálása az ifjúság felelőssége, az ifjúság szemléletének formálása a miénk!”
Csepeli GYIÖK Választás

2015-09-30

 

Legyél Te is GYIÖK- képviselő!

 

 

Október 21-én kerül sor a Csepeli Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat (GYIÖK) tagjainak megválasztására.

A szervezet azzal a céllal jött létre, hogy segítse a fiatalok érdekképviseletét, fellendítse a kerületben a kulturális, diákéleti, valamint szabadidős és egyéb rendezvények programjait, mely a Te generációd minőségi szórakozását egyaránt szolgálja.

Új tagokat várunk ifjúsági képviselőnek. Most minden 13-18 év közötti tanulói jogviszonnyal rendelkező diák bebizonyíthatja, helye van a Csepeli GYIÖK tagjai közt!

Elsősorban azokra a fiatalokra számítunk, akik ötleteikkel, elképzeléseikkel, kreativitásukkal pozitív módon szeretnének hozzájárulni kerületünk ifjúsági életének fejlesztéséhez, és képviselni tudják az iskola tanulóinak érdekét.

Ha magadra ismertél és az a célod, hogy tegyél valamit a csepeli fiatalokért, köztünk a helyed! Ne habozz, jelentkezz!

Az első lépés, amit tehetsz, hogy október 10-ig minél több ajánló aláírást gyűjtesz össze. Utána megkezdheted a kampányt. Harcolj a legtöbb voksért! A kampány idején szórólapokkal, plakátokkal vagy saját elképzeléseiddel népszerűsítheted magad. A cél az, hogy minél több támogatót szerezz a szavazás napjára, ami Október 21-én lesz.

Légy bátor, és mutasd meg, Te mit tudsz tenni kortársaidért!

A Csepeli GYIÖK megválasztott képviselőinek ünnepélyes beiktatására a III. Csepeli Ifjúsági Fesztiválon kerül sor.

A szükséges információkat keresd az iskoládban! :) A független körzet jelöltjei (csepeliek, de más kerületben tanulnak)  a Csepeli Ifjúsági Szolgáltató Központban érdeklődhetnek.... 

 

1212 Budapest, Rákóczi tér 34.
Tel.: +36 70 7777 - 020

e-mail: info@vitalistab.hu
www.facebook/vitalistab