“A jövő formálása az ifjúság felelőssége, az ifjúság szemléletének formálása a miénk!”
Idén is buli volt a jégen!

2013-12-22

Ugyan Axeleket, Lutzokat és Rittbergereket nem láttunk, de egyéb mókás ugráskombinációknak szemtanúi voltunk a Szent Imre téri jégpályán december 21-én. A téli Napforduló napján rendezett jégdiscóra sok csepeli fiatal volt kíváncsi.

A főleg általános- és középiskolásokból álló csapat szombat este manapság divatos zenékre bulizott. A lányok-fiúk sorba álltak, hogy Dj Free teljesítse zenei kívánságaikat. Az esemény ötletgazdája és szervezője a csepeli önkormányzat ifjúsági referense, Varga Norman, aki a Nemzeti Ifjúságvédő és Tehetségkutató Egyesület elnökeként pontosan tudja, mire van igénye az általa felkarolt korosztálynak.

 

Már faradó, de még kitartó, csúszkáló fiatalok

Norman a Csepel.hu kérdésére elmondta, a mostani program nem csak a bulizásról szólt, hanem arról is, a fiatalok hogyan tudják kulturált és biztonságos környezetben eltölteni a szabadidejüket. „Ehhez nagy segítségünkre volt a csepeli rendőrség és közterület-felügyelet, akik a rendezvényt és a Szent Imre teret biztosították. Szeretnénk az ifjúság számára élhető, szerethető várost teremteni ahol jól érzik magukat és sok programon vehetnek részt. Ezt a törekvést jól szemléltetik a Csepelen nemrég átadott közösségi és sportcélú területek: kültéri fitneszpark, BMX-pálya, erdei tornapálya, Tamarisak-dombi tanösvény. Az ilyen és ehhez hasonló kezdeményezések folytatódnak 2014-ben is, ezért reméljük, minél több fiatal tudja majd hasznosan, értékesen eltölteni a szabadidejét kerületünkben".

forrás: csepel.hu

 

 

1212 Budapest, Rákóczi tér 34.
Tel.: +36 70 7777 - 020

e-mail: info@vitalistab.hu
www.facebook/vitalistab