“A jövő formálása az ifjúság felelőssége, az ifjúság szemléletének formálása a miénk!”
Idén is ovisok vetélkedtek a Mikulás kupáért

2013-12-05

Idén minden eddiginél több résztvevővel került sor a Csepelen már hagyományos, óvódások játékos sportvetélkedőjére a Mikulás kupáért.

A Nagy Imre ÁMK tornacsarnokában 22 óvodából közel 250 ovis bizonyította rátermettségét december 4-én. Az eseményt hivatalosan Varga Norman, az önkormányzat ifjúsági referense nyitotta meg, Tóth Endre intézményvezető jelenlétében.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


   
Varga Norman, Csepel ifjúsági referense a megnyitón és Tóth Endre, intézményvezető

 

Várakozó gyereksereg

A megnyitót követően azonnal a kialakított akadálypályákra szegeződött minden tekintet, és kezdetét vette a megmérettetés. A gyerekek sportszerű küzdelmeit a Szeberényi Tamás vezette Jedlikes-csapat felügyelte, de Gál Tibor testnevelő és Bagi Erika tanárnő is jócskán kivette részét a zökkenőmentes körülményeket teremtő rendezésből, az egész eseményt pedig kiválóan koordinálta és moderálta Jenei János a testnevelő közösség vezetője.  Az ovisokat mintegy száz szülő, hozzátartozó is biztatta, így a hangulat felért egy komolyabb sporteseményével. A feladatok elvégzése után a jól megérdemelt jutalom sem maradt el, kis csomagot kapott minden résztvevő, ezen kívül üdítő, sőt meleg tea is csillapította a versenyek után kitikkadt apróságok szomját. A legügyesebb csapatok az úgynevezett "szuperdöntőbe" jutottak, ahol a következő végeredmény alakult ki:

 I. Csodakút

II. Hétszínvirág

II. Szivárvány

IV: Bordás

V. Napsugár

VI. Kerekvilág

VII: Kádár Kata

 

Komoly a tét!

Az idei győztes is hazavitte a Mikulás kupát, de persze ezúttal sem a győzelmen volt a hangsúly, sokkal inkább azon, hogy ismét egy felejthetetlen délelőttel lepték meg a szervezők csepeli ovisokat.

 

Élményteli verseny és Mikulás-hangulat

forrás: csepel.hu

1212 Budapest, Rákóczi tér 34.
Tel.: +36 70 7777 - 020

e-mail: info@vitalistab.hu
www.facebook/vitalistab