“A jövő formálása az ifjúság felelőssége, az ifjúság szemléletének formálása a miénk!”
Karibi parti

2014-04-04

Karibi Party a Csepeli Strandon – Buli a vízért!

2014. március 28-án Karibi Party volt a Csepeli Strandon. Az esemény a Víz Világnapja kapcsán került megrendezésre és fő célja volt, hogy felhívja a figyelmet a víz védelmének fontosságára, illetve kiemelt szerepére mindennapi életünkben.

A négyórás rendezvényt egy pályázati időszak előzte meg, ahol a fiatalok plakátok, poszterek tervezésével üzenhették meg, számukra mit jelent a víz, és hogy az életükben miért játszik fontos szerepet. (Hamarosan a közönség- és szakmai győztes plakátok is díjazásra kerülnek!)

A Karibi Party lehetőségét előzetesen az összes csepeli iskola számára hirdették meg és regisztráció útján lehetett jelentkezni rá. A limitált létszám miatt természetesen előnyt élveztek azok a regisztrálók, akik pályázatot is adtak be.

A program során a szervező Nemzeti Ifjúságvédő és tehetségkutató Egyesület a klasszikus, nyárias vízibulik hangulatát igyekezett elhozni a kora tavaszi napsütésbe. Virágfüzéreket és fűszoknyákat ölthettek magukra a résztvevők. A zenéről DJ Free gondoskodott, akitől számokat is kérhettek a fiatalok

 

.Karibi hangulat és vidám fiatalok a rendezvényen

A vízi ugrálóvár osztatlan sikert aratott. A strandüzemeltetés lehetőséget biztosított arra, hogy a fedett nagymedence mellett kisebbik termálmedencében is pihenhessenek a résztvevők, élvezve annak jótékony hatásait.

A délután vezető eseménye a Csepeli Öttusa és Vizi-Sport Egyesülete segítségével az életmentő-bemutató volt. Itt a jelenlévő diákok interaktív feladatok segítségével ismerkedhettek meg a vízimentők munkájával, sajátíthatták el azt az alapvető tudást, melyet vészhelyzet esetén ők is sikerrel alkalmazhatnak.

A jelenlévők elmondása szerint öröm volt, hogy a víz szerepének fontosságára, kevésbé megszokott módon hívtuk fel a figyelmet.

 

A Széchenyi István Általános és Kéttannyelvű Általános Iskolától érkezett az egyik legnépszerűbb alkotás
 

cikk: vitalpress/Jász Hajnal Virág

fotó: vitalpress/ Molnár Fanni

1212 Budapest, Rákóczi tér 34.
Tel.: +36 70 7777 - 020

e-mail: info@vitalistab.hu
www.facebook/vitalistab